Styrelsen

Ordförande:
Melinda Hermansson

Övrig styrelse:
Anders Gillstedt
Michael Hansson
Caroline Nygren
Bo Öijeberg

Revisor:
Rebecka Bergqvist

Revisorssuppleant:
Henrik Jirner

Samtliga kontaktas enklast via e-post till:
info [snabel-a] kleinermunsterlander.se

Styrelsepresentation

Melinda Hermansson
Jag och min man har tre monsterländers. Vi bor i Nossebro, Västra Götaland. Monstren används allsidigt, men vi jobbar extra mycket med jakt- och trafikeftersök (NVR)

Bo Öijeberg
Bor i Åkersberga med sambo Malin och 2 barn utöver Münsterländern Jindra från Wildbachberger Kennel. Jindra används allsidigt både på klövvilt, såväl som stående på fågel. Vi har även påbörjat eftersöksträning. Utöver det jaktliga kör Malin både Rally, Hoopers och agility med Jindra. 

Anders Gillstedt
Anders Gillstedt bor utanför Enköping med Lena och många münstrar och några cavalierer. Har jagat med KlM sedan tidigt 1990-tal och nu mest klövvilt av alla slag. Är viltspårdomare och gör en del jakteftersök.

Michael Hansson
Det är jag det. Började jaga i samband med rådjursboomen i skiftet 1980-1990-tal. Numera jagar hustru Christine lika mycket som jag. I familjen finns tre münstrar och med dem jagar vi verkligen allt: rådjur, hjort, fasan, morkulla, ripa, gris, älg…
you name it.

Caroline Nygren
Bor i Falsterbo med sin sambo Bror Leide och dotter Estrid Leide. Våra två Münsterländers, den ena från Gråsidingen, den andra från Tyskland, vom Fuchseck, är båda alljagande. Utöver monstren så har vi en Karelarblandning och en Griffon Fauve de Bretagne.