Styrelsen

Ordförande:
Anders Gillstedt

Övrig styrelse:
Melinda Hermansson
Caroline Nygren
Bo Öijeberg
Louise Björk

Revisor:
Rebecka Bergqvist

Revisorssuppleant:
Henrik Jirner

Samtliga kontaktas enklast via e-post till:
info [snabel-a] kleinermunsterlander.se

Styrelsepresentation

Anders Gillstedt
Anders Gillstedt bor utanför Enköping med Lena och många münstrar och några cavalierer. Har jagat med KlM sedan tidigt 1990-tal och nu mest klövvilt av alla slag. Är viltspårdomare och gör en del jakteftersök.

Melinda Hermansson
Jag och min man har tre monsterländers. Vi bor i Nossebro, Västra Götaland. Monstren används allsidigt, men vi jobbar extra mycket med jakt- och trafikeftersök (NVR)

Bo Öijeberg
Bor i Åkersberga med sambo Malin och 2 barn utöver Münsterländern Jindra från Wildbachberger Kennel. Jindra används allsidigt både på klövvilt, såväl som stående på fågel. Vi har även påbörjat eftersöksträning. Utöver det jaktliga kör Malin både Rally, Hoopers och agility med Jindra. 

Caroline Nygren
Bor i Falsterbo med sin sambo Bror Leide och dotter Estrid Leide. Våra två Münsterländers, den ena från Gråsidingen, den andra från Tyskland, vom Fuchseck, är båda alljagande. Utöver monstren så har vi en Karelarblandning och en Griffon Fauve de Bretagne.

Louise Björk
Bor i Västerås och har haft rasen sedan 2015. Har fyra Münsterländers här hemma som vi jagar allsidigt med men mestadels klövvilt och en Cavalier King Charles Spaniel. Jag har meriterat alla fyra münstrarna på jaktprov i Tyskland och två av dem går just nu i avel.